Τράπεζα Ανατολής: Η πραγματική τράπεζα που κάνει κουμάντο ακόμα και σήμερα είναι ανοικτή. Το κωδικό όνομα το πρώτο είναι ΌΛΥΜΠΟΣ το τελευταίο από το 1985 μέχρι και σήμερα είναι ΟΡΦΕΑΣ.

  


ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Αγαπητοί μου συν-Έλληνες είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα από όσα σας είπαν οι συνεργάτες μου. Η Τράπεζα της Ανατολής όταν έφερα τις μετοχές είχα όλα τα στοιχεία αυτά που δεν φαντάζεστε και δεν τα έχω πει ποτέ και ίσως για πρώτη φορά θα τα πω εδώ στην Σπάρτη γιατί μας ακούνε σε όλο τον πλανήτη και ιδιαίτερα όλοι οι πράκτορες και όλες οι υπηρεσίες, θέλουν να ξέρουν τι λέω.

Τα λεφτά της Ανατολής θα πω την λέξη ήταν θεϊκά λεφτά, ήταν εισιτήριο για όλον τον Ελληνισμό. Ερχόμαστε από μία τεράστια σκλαβιά του Βυζαντίου. Αμέσως μετά το Βυζάντιο σε 400 χρόνια, μόλις έγινε η Οθωμανική αυτοκρατορία αμέσως να σκλαβώσουν την Ελλάδα για 400 χρόνια. Μόλις κάναμε να ανασάνουμε λίγο και να ελευθερώσουμε την Ευρώπη, γι’ αυτό κανένας Ευρωπαίος δεν πρέπει να μιλάει αυτά τα ασεβή γουρούνια, γιατί η Ευρώπη ήταν υποδουλωμένη στους Τούρκους.

Οι Τούρκοι οι Οθωμανοί ήτανε μέχρι την Βιέννη. Στην Βιέννη τάξανε την πόλη στην θεά Αθηνά !! ούτε στην Μαγδαληνή ούτε στην αγία Θεοδώρα, μην μπούνε οι Τούρκοι μέσα. Και από τότε το άγαλμα της Αθηνάς είναι στην Βιέννη. Στην Σόφια, γι’ αυτό την λένε Σόφια, είναι η Αθηνά. Όλη η Ευρώπη ήταν σκλαβωμένη στους Οθωμανούς. Δεν υπήρχαν Οθωμανοί όμως, μέχρι τότε δεν υπάρχουν Οθωμανοί, ήταν το Βυζάντιο. Πότε έχουμε τους Χαζάρους λοιπόν; Και ποιοι ήταν ο στρατός του Βυζαντίου, ξέρουμε; Βαυαροί, ήταν μισθοφόροι ο στρατός του Βυζαντίου, κύριοι, δεν είχαν στρατό. Όπως και να έχει όμως το ζήτημα είναι ότι το 1905 μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση για τους Έλληνες και για την χώρα του φωτός, ήρθαν πολλά χρήματα και εκείνη την εποχή μεσουρανούσε ο Ελληνισμός σε όλο το Λεβάντε. Ακόμα δεν είχαμε Τουρκία αλλά μια Οθωμανική αυτοκρατορία.

Θέλω να ξέρετε ότι Έλληνες είναι πάντα οι προδότες, μάλλον θα πω την λέξη ότι η προδοσία του Έλληνα με D.N.A. είναι 10 φορές πιο μεγάλη και πιο ισχυρή από οποιαδήποτε προδοσία αλλουνού D.N.A., αυτή είναι ισχυρή. Δόθηκαν σε Έλληνες αρκετά χρήματα με πολύ ειδικό τρόπο και άνοιξε η Τράπεζα της Ανατολής, τότε παραδόθηκαν αυτοί οι 5 αντί να μοιράσουν τα χρήματα. Παραδώσανε στις άλλες δυνάμεις.

Τότε υπάρχει ένας ΡΟΝ ΡΑΝ, ένας μεγάλος Εβραίος με σχέδιο να αφανίσει όλους τους Έλληνες. Το σχέδιο ήτανε αφανισμός Ελληνισμού αμέσως μετά μόλις σήκωσες το κεφάλι σου. Όλοι οι άλλοι που διοίκησαν είναι Εβραίοι, αλλά είναι πιο χειρότερα τα πράγματα πιο βαθιά. Δεν έχει να κάνει καν με ανθρώπους!! Αυτά τα χρήματα τα παρέδωσαν οι Έλληνες που μεγάλες δυνάμεις τους είχαν παραδώσει στα χέρια. Έχω ξανά πει ότι τα καταπιστεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου διοίκησαν και έχτισαν τον πλανήτη τότε. Σας λέω ότι η Τράπεζα της Ανατολής δεν έχει κλείσει ποτέ, δεν υπάρχει Εθνική, είναι διαχείριση.

Η πραγματική τράπεζα που κάνει κουμάντο ακόμα και σήμερα είναι ανοικτή. Ο κωδικός από το 1915, θα σας πω μόνο τον πρώτον και μόνο τον τελευταίο, πολλοί από σας δεν ξέρετε τι λέω δεν πειράζει ξέρουν οι άλλοι, δεν υπάρχει Ντόιτσε Μπανκ (Deutsche Bank). Δεν υπάρχουν Γερμανοί, δεν υπάρχει Γαλλία, δεν υπάρχει κανένας μπροστά σας.

Μακάρι να μην έρθει η στιγμή να αποκαλύψω πράγματα που δεν τα φαντάζεστε. Κάθε μία 10ετία μέχρι το 1985, 7 φορές δηλαδή από το 1915 είχε και έναν κωδικό το όνομα το πρώτο είναι ΌΛΥΜΠΟΣ το τελευταίο από το 1985 μέχρι και σήμερα είναι ΟΡΦΕΑΣ. Τα ενδιάμεσα απαγορεύεται να σας τα πω.

Αυτή η τράπεζα με τα ελληνικά λεφτά που παρέδωσαν οι Έλληνες προδότες, θεούς και ανθρώπους προδώσανε. Για ποιο λόγο; Έχουμε μεγάλο θέμα προδοσίας στον Ελληνισμό σε όλο το Ελληνικό D.N.A. . Προδότες Έλληνες σφάζουν και διοικούν τον πλανήτη τώρα και πρέπει να το προσέξουμε πάρα πολύ γιατί οι αποδείξεις και τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας είναι η ζωή σας, είναι οι κόποι σας, είναι τα κέρδη σας, το σημαντικότερο όμως είναι ότι είναι δικά σας!!

Αυτοί οι κωδικοί δηλώνουν ότι η Τράπεζα αυτή κάνει κουμάντο και χρηματοδοτεί όλες τις τράπεζες, όλες τις κυβερνήσεις, σχεδόν όλα τα κράτη του πλανήτη. Δηλώνω ότι η Κίνα έχει πάρει από αυτά τα χρήματα και έγινε Κίνα. Τράπεζες της Κίνας δεν υπάρχουν είναι δικές σας! Και κάθεται κάθε ζώο να μου μιλήσει απέναντι; 

Απόσπασμα απο την ομιλία του Αρτέμη Σώρρα στη Σκάλα Λακωνίας 23-9-2015



ΠΗΓΗ: https://www.e-synews.gr/

ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Νεότερη Παλαιότερη
advertisment